Samenwerken brengt ons allemaal verder

Word partner

Wil jij je klanten het beste klantenservice platform ter wereld aanbieden?

Word een Watermelon reseller!

Watermelon Messengers unieke partnerprogramma zorgt ervoor dat je gemakkelijk een succesvol Software as a Service bedrijf opzet. 

Word partner
en ontvang:

Een partnerschap met Watermelon Messenger betekent veel meer dan alleen het product verkopen. Het betekent een intensieve samenwerking waar we elkaar versterken en verder helpen. 

 • rocket

  Krijg training

  Van onze dedicated accountmanagers krijg je een training in de functies van Watermelon Messenger en de verkoopmethoden. Wij zorgen ervoor dat je alles weet van onze tool.

 • rocket

  Branding & Marketing

  Drijf mee op het succes van de Watermelon brand. Naast media aandacht, adverteren wij ontzettend veel en zijn wij inmiddels een bekende naam binnen onze branche.

 • rocket

  Lange relaties

  Wij gaan voor lange duurzame relaties, waarvoor je als klant aan een aantal punten moet voldoen. Deze nemen wij graag met je door!

 • rocket

  Klantsupport

  Eén van onze productspecialisten komt bij je langs om support trainingen te geven. Zo kunnen jullie vragen altijd juist beantwoorden. Daarnaast heb je toegang tot ons 24/7 supportteam.

 • rocket

  Nieuwsbrieven & Webinars

  Blijf geïnformeerd door onze partner nieuwsbrief waarin alle informatie staat die je als partner moet hebben.

 • rocket

  Reseller dashboard

  In de toekomst heb je toegang tot een dashboard waar alles inzichtelijk in wordt gemaakt. Je leads, de status van je leads en natuurlijk een facturatie schema.

Verdien geld met Watermelon

Ontvang commissie op het abonnementsgeld van je klant. Als een gecertificeerde Watermelon reseller verdien je 10 – 30 % op de binnengehaalde omzet. 

Start direct met het verkopen van Watermelon Messenger en registreer je direct. 

Word partner